SM-guld till NIU-elever i innebandy

I helgen avgjordes distriktlags-SM i innebandy i Umeå. Glädjande nog var många av våra NIU-elever födda -05 med i turneringen och representerade Halland och Småland. Både kill- och tjejlaget gjorde bra insatser för Halland men allra bäst gick det för våra tjejer hitflyttade från Småland. Både Tindra Johansson i 21NAC och My Hedberg i 21EKC stod för starka insatser när guldet bärgades efter förlängningsseger mot Stockholm i finalen. Vi säger stort grattis till de nyblivna svenska mästarna.

2022-11-08Jonas Mollberg

tävling  niu  innebandy  idrottsprofiler

Skol-SM i innebandy arrangeras av PS!

Onsdagen 29/11 går Skol-SM i innebandy av stapeln i Sparbanken Wictory Center i Varberg, där Peder Skrivares skola står som arrangör för gruppspelet för gruppen Pojkar Elit. Följande matcher kommer spelas:

• 10.00 Peder Skrivares skola-Kungsmadsskolan Växjö
  • 12.00 Sanda Skol IF Jönköping – förlorare match 1
  • 14.00 Vinnare match 1 – Sanda Skol IF Jönköping

Kom gärna och heja på oss om ni är "lektionsfria".

2017-11-27Jonas Mollberg

tävling  innebandy  idrottsprofiler  niu

Ansökan öppen till NIU innebandy på PS för läsåret 18/19.

Nu kan du söka till oss för hösten 2018. Vi har intagning för både NIU (Nationell godkänd idrottsutbildning) samt PSI (Lokal idrottsutbildning). Vill du veta mer om vår innebandyutbildning på Peder Skrivares gymnasium så klickar du dig vidare på skolans hemsida »

Vill du anmäla dig till NIU så använder du denna länk:

Anmäl dig här...

Mer information om de olika nivåerna och skillnaden mellan NIU och PSI hittar du här »

Sista sökdag för NIU innebandy är 1/12 2017. Gällande PSI söker du via det vanliga gymnasievalet.

2017-10-18Jonas Mollberg

niu  idrottsprofiler  innebandy