PS utsett till certifierat VVS-college för läsåret 2021/2022!

PS erbjuder sina elever en branschcertifierad utbildning och har därför  utsetts till VVS-college. VVS-college är branschens kvalitetssäkring av skolor som visar att de erbjuder eleverna en bra utbildning och förbereder dem inför den kommande färdigutbildningen som lärling på ett företag.

Detta är VVS-college

VVS-college är vår kvalitetssäkring av skolor för att se till att de elever som går en VVS-utbildning får en bra utbildning som förbereder dem inför lärlingstiden. Genom att kontrollera skolans lokaler, hur många lärare det finns, elevernas teoretiska och praktiska kunskap och hur nöjda eleverna är med sin utbildning vet vi att eleverna får rätt förutsättningar för att kunna fortsätta sin utbildning som lärlingar på företag.

2021-09-01Jonas Mollberg

certifiering  samarbeten  utmärkelse  vvs-programmet

PS har certifierats till Motorbranschcollege.

En Motorbranschcollegecertifiering innebär en kvalitetsstämpel på den fordonstekniska utbildningen inom fordons- och transportprogrammen i skolorna. En viktig insats för motorbranschens kompetensförsörjning. Läs mer »

2019-10-11Jonas Mollberg

samarbeten  fordons-och-transportprogrammet  utmärkelse  skola-arbetsliv  certifiering