info
pslogga

Information om återlämning och utköp av elevdatorer

Den 3:e juni är det inlämningsdag för dig som går i åk 3 och inte skall köpa ut din skoldator. Oavsett hur du väljer att göra måste du gå in i utköpsportalen, http://utkop.linadmin.se/, och göra ett aktivt val. Antingen väljer du att köpa loss enheten eller att lämna tillbaka den. Det som krävs för att logga in och göra valet är enhetens serienummer som du hittar på baksidan av datorn.

All info om återlämning och utköp

Vad händer på PS?

Vill du bli Underhållsingenjör?... MER
KLARA-undervisning (Ma)... MER
Drogvaneenkäten 2014... MER

Studenten 2015

studenten 2015 Årets studentutspring i Sparbankshallen kommer att äga rum fredagen den 5:e juni, kl 16.00.

lobbyn

Lobbyn på PS

Lobbyn är en helt ny mötesplats där PS-ungdomarnas kompetenser kommer i fokus inför framtida val.

När? Varje måndag 11.00-13.00, premiär 2 februari
Var? Peder Skrivares skolas café Hus 1

Läs mer om Lobbyn »

Måndag, 27:e april 2015, v. 18, D-vecka
Engelbrekt har namnsdag idag.
Dagens lunch: Falukorv i ugn, mos
Veg/Alt: Falafel.

Läsårstider 2014/2015... MER

katalog

PS utbildningskatalog

Ladda ner vår utbildningskatalog eller få den i brevlådan!

Utbildningskatalog (6 Mb)

Publicerad 1970-01-01