STUDIE- & YRKESVÄGLEDNING

Digitalt Öppet hus på Peder Skrivares skola

Nu bjuder PS in dig till Öppet hus!

Den 17, 19, 24 och 26 november kan du besöka Digitalt Öppet hus på Peder Skrivares skola genom att besöka länkarna nedan. Du kommer att träffa elever och lärare från de olika programmen där du får info och kan ställa frågor.

Varje kväll finns det också länkar till Studie- och yrkesvägledare (SYV) som kan svara på frågor som rör de olika programmen.

Välkommen!

Så här gör du

När du klickar på länkarna nedan kommer du till ett möte i Microsoft Teams där du kommer att möta elever, lärare och rektor för respektive program. Du kan ansluta till mötet i din webbläsare eller i appen. Kom ihåg att stänga av kamera och/eller mikrofon om du inte vill synas/höras för alla deltagare i mötet. Du kan ställa dina frågor även i chatten. Här hittar du hjälp om hur du använderTeams

• VÄLKOMMEN TILL DIN EGEN DRÖMFABRIK!
    GYMNASIEVALET 2021
       SPELA FILMEN OM PS