Teknikprogrammet besökte Monark.

Bilder från teknikprogrammets besök på Monark.

2019-09-20Jonas Mollberg

studiebesök  teknikprogrammet  skola-arbetsliv

Ringhals sponsrar PS med miniräknare.

På Teknik och Natur behövs grafräknare för att genomföra sin utbildning. Sedan 17 år har skolan ett samarbete med Ringhals som lånar ut dessa till elever som börjat första året på Te och Na. Eleverna har sedan möjlighet att köpa ut räknarna när de avslutar sin utbildning på dessa program. I fredags fick årets ettor motta sina räknare och är nu laddade för sina lektioner.

2019-08-26Jonas Mollberg

skola-arbetsliv  samarbeten  teknikprogrammet  ringhals  naturvetenskapsprogrammet

Ringhals sponsrar Natur- och Teknikettor med miniräknare.

I över 15 år har Ringhals valt att sponsra ettorna på Naturvetenskaps- och teknikprogrammen med avancerade kalkylatorer. För Ringhals är det viktigt att uppmuntra ungdomar till studier i teknik och naturvetenskap. Årets ettor var inget undantag, de fick strax efter skolstart ta emot sina nya avancerade räknare.

2018-08-28Jonas Mollberg

samarbeten  skola-arbetsliv  ringhals  teknikprogrammet  naturvetenskapsprogrammet

Ringhals sponsrar PS-elever med miniräknare.

I 15 år har Ringhals valt att sponsra ettorna på Naturvetenskaps- och teknikprogrammen med avancerade kalkylatorer. För Ringhals är det viktigt att uppmuntra ungdomar till studier i teknik och naturvetenskap. Årets ettor var inget undantag, de fick strax efter skolstart ta emot sina nya avancerade räknare.

2017-09-06Jonas Mollberg

teknikprogrammet  naturvetenskapsprogrammet  kemi  fysik  matematik  ringhals

Sol, sand och kreativitet

För skolans Teknikelever började läsåret med en solig lära-känna dag. Lag med ettor, tvåor och treor fick lösa olika uppdrag.

Efter en klurig tipspromenad från skolan ner till Apelvikens strand fick de vara kreativa. Uppgiften var att skapa ett konstverk med material de kunde hitta på stranden, inspirerat av något tekniskt. Resultatet blev solur, Nokiatelefon, miniräknare, skiftnyckel, ubåt mm.

2017-08-23Jonas Mollberg

teknikprogrammet  uppstart  lärakännadag