Ringhals sponsrar PS med miniräknare.

På Teknik och Natur behövs grafräknare för att genomföra sin utbildning. Sedan 17 år har skolan ett samarbete med Ringhals som lånar ut dessa till elever som börjat första året på Te och Na. Eleverna har sedan möjlighet att köpa ut räknarna när de avslutar sin utbildning på dessa program. I fredags fick årets ettor motta sina räknare och är nu laddade för sina lektioner.

2019-08-26Jonas Mollberg

skola-arbetsliv  samarbeten  teknikprogrammet  ringhals  naturvetenskapsprogrammet

Ringhals sponsrar Natur- och Teknikettor med miniräknare.

I över 15 år har Ringhals valt att sponsra ettorna på Naturvetenskaps- och teknikprogrammen med avancerade kalkylatorer. För Ringhals är det viktigt att uppmuntra ungdomar till studier i teknik och naturvetenskap. Årets ettor var inget undantag, de fick strax efter skolstart ta emot sina nya avancerade räknare.

2018-08-28Jonas Mollberg

samarbeten  skola-arbetsliv  ringhals  teknikprogrammet  naturvetenskapsprogrammet

E-sport som företagsidé

HugoVarbergs E-sport klubb UF drivs av Hugo och Lovisa som läser tredje året på Naturvetenskapsprogrammet. Deras affärsidé är att knyta spelare till sig som de representerar och ger förutsättningar att delta i olika turneringar och i utbyte tar företaget en procentuell summa av eventuella vinster. Dessutom säljer de reklamplatser till företag på till exempel sin lagtröja eller sina sociala medier. Ett sätt för företagen att nå ut till en målgrupp som inte finns i de traditionella kanalerna. De har i dagsläget 16 spelare kontrakterade, varav 7 är tjejer.

De vann Årets Tjänst på den regionala UF-galan och vilket tog dem till SM i Stockholm. Där lyckades de ta sig till final bland 200 UF-företag och slutade på en 2:a plats.

Stort grattis och lycka till i framtiden!

2018-05-22Jonas Mollberg

tävling  utmärkelse  entreprenörskap  naturvetenskapsprogrammet  ungföretagsamhet

Ringhals sponsrar PS-elever med miniräknare.

I 15 år har Ringhals valt att sponsra ettorna på Naturvetenskaps- och teknikprogrammen med avancerade kalkylatorer. För Ringhals är det viktigt att uppmuntra ungdomar till studier i teknik och naturvetenskap. Årets ettor var inget undantag, de fick strax efter skolstart ta emot sina nya avancerade räknare.

2017-09-06Jonas Mollberg

teknikprogrammet  naturvetenskapsprogrammet  kemi  fysik  matematik  ringhals

Oscar vann kemipris vid tävling i Thailand!

Oscar

Oscar Blommegård från Hyltebruk utsågs till bäste svensk i kemi i den internationella Kemiolympiaden. Vi gratulerar Oscar - som gått naturvetenskapsprogrammet på PS - till priset och önskar honom lycka till med sina fortsatta studier!

2017-08-13Jonas Mollberg

tävling  naturvetenskapsprogrammet  kemi