Ringhals sponsrar Natur- och teknikettor med miniräknare.

I många år har Ringhals valt att sponsra ettorna på Naturvetenskaps- och teknikprogrammen med avancerade kalkylatorer. För Ringhals är det viktigt att uppmuntra ungdomar till studier i teknik och naturvetenskap. Årets ettor var inget undantag, de fick strax efter skolstart ta emot sina nya avancerade räknare.

2020-08-26Jonas Mollberg

teknikprogrammet  naturvetenskapsprogrammet  skola-arbetsliv  samarbeten  ringhals

PS-elever på Restaurang NAMI.

Elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet, åk 3, gästspelar v 10 och 11 på restaurang NAMI.

2020-02-28Jonas Mollberg

skola-arbetsliv  entreprenörskap  utbyte

PS har certifierats till Motorbranschcollege.

En Motorbranschcollegecertifiering innebär en kvalitetsstämpel på den fordonstekniska utbildningen inom fordons- och transportprogrammen i skolorna. En viktig insats för motorbranschens kompetensförsörjning. Läs mer »

2019-10-11Jonas Mollberg

samarbeten  fordons-och-transportprogrammet  utmärkelse  skola-arbetsliv  certifiering

Teknikprogrammet besökte Monark.

Bilder från teknikprogrammets besök på Monark.

2019-09-20Jonas Mollberg

studiebesök  teknikprogrammet  skola-arbetsliv

Ringhals sponsrar PS med miniräknare.

På Teknik och Natur behövs grafräknare för att genomföra sin utbildning. Sedan 17 år har skolan ett samarbete med Ringhals som lånar ut dessa till elever som börjat första året på Te och Na. Eleverna har sedan möjlighet att köpa ut räknarna när de avslutar sin utbildning på dessa program. I fredags fick årets ettor motta sina räknare och är nu laddade för sina lektioner.

2019-08-26Jonas Mollberg

skola-arbetsliv  samarbeten  teknikprogrammet  ringhals  naturvetenskapsprogrammet