Räkna ned till julafton med PS bibliotek!

Personal på PS tipsar om bra böcker att skriva upp på önskelistan eller att låna på biblioteket. 

Öppna en ny lucka varje dag fram till jul »

2017-12-01Jonas Mollberg

 boktips  biblioteket

Nya böcker i november.

Höstväsen - Skräckberättelser

Skräck- och kuslighetsmästarna Anders Fager, Alex Haridi, Kerstin Lundberg Hahn, Madeleine Bäck , Magnus Nordin, Niklas Krog och Lena Ollmark har tillsammans skapat en samling mörka berättelser om kärlek, sorg, hat, förbjudna tankar och fruktansvärda monster.

Nya böcker november 2107

.

2017-11-07Jonas Mollberg

 boktips  biblioteket

Nya böcker i oktober.

Vi som överlevde - Michael Bornstein 

Det finns en berömd bild som är tagen av sovjetiska soldater, den 27 januari 1945. På bilden syns judiska barn som alla håller fram sina armar för att visa upp siffrorna som är tatuerade där. I mitten står en fyraårig pojke - Michael - den här boken är hans berättelse.

Nya böcker oktober 2017

.

2017-10-17Jonas Mollberg

 boktips  biblioteket

Nya böcker på biblioteket

Idag är allt (2017) Natascha och Daniel är två tonåringar med olika bakgrund som av en slump möts på en gata i New York. Berättelsen handlar om att känna att man aldrig riktigt duger för sina föräldrar, om att inte veta om man får stanna i landet men växt upp i – men också om kärlek som uppstår när man minst anar det.

Nya böcker i september

2017-10-02Jonas Mollberg

 boktips  biblioteket

Nya böcker på biblioteket augusti 2017!

Ni kommer att sakna mig! 

När mamma åker till Dalarna med sin nya kärlek och pappa flyger till Mallorca med sin nya familj blir My ensam kvar i stan på sommarlovet. Båda föräldrarna tror att My är med den andra. Istället för att avslöja misstaget bestämmer hon sig för att dra och klara sig på egen hand. Om hon inte är önskvärd så ska de slippa henne.

Nya böcker på biblioteket augusti 2017

.

 

2017-08-21Jonas Mollberg

 boktips  biblioteket