Elva pallplatser till PS!

Hallands UF-företag har gjort upp under den digitala UF-galan. Det blev hela 11 pallplatser till PS!

I den mest prestigefyllda tävlingen, Årets UF-företag kammades förstaplatsen hem av Recond UF från PS som även kan titulera sig som vinnare i kategorin Årets Tjänst! I samma kategori kammade Relights UF också från PS, hem en 2:a plats. De tog också hem första priset i Årets Affärsplan! Alla pallplatser i kategorin togs hem av UF-företag från PS, på delad andra plats kom: Custom2021 UF, Ocean Aid UF och Waste Fruit UF. Waste Fruit UF tog också hem en 2:a plats i Årets ekologist hållbara UF-företag och en 2:a plats i Årets Marknadsförare. 2:a platsen i Årets innovation gick till ett UF-företag från PS, ReFlex UF. Refill Varberg UF från PS kom på en andraplats i Årets Vara.

Stort grattis och bra jobbat elever och lärare!!

2021-03-24Jonas Mollberg

utmärkelse  ungföretagsamhet  priser  entreprenörskap  skola-arbetsliv

Ringhals sponsrar Natur- och teknikettor med miniräknare.

I många år har Ringhals valt att sponsra ettorna på Naturvetenskaps- och teknikprogrammen med avancerade kalkylatorer. För Ringhals är det viktigt att uppmuntra ungdomar till studier i teknik och naturvetenskap. Årets ettor var inget undantag, de fick strax efter skolstart ta emot sina nya avancerade räknare.

2020-08-26Jonas Mollberg

teknikprogrammet  naturvetenskapsprogrammet  skola-arbetsliv  samarbeten  ringhals

PS-elever på Restaurang NAMI.

Elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet, åk 3, gästspelar v 10 och 11 på restaurang NAMI.

2020-02-28Jonas Mollberg

skola-arbetsliv  entreprenörskap  utbyte

PS har certifierats till Motorbranschcollege.

En Motorbranschcollegecertifiering innebär en kvalitetsstämpel på den fordonstekniska utbildningen inom fordons- och transportprogrammen i skolorna. En viktig insats för motorbranschens kompetensförsörjning. Läs mer »

2019-10-11Jonas Mollberg

samarbeten  fordons-och-transportprogrammet  utmärkelse  skola-arbetsliv  certifiering

Teknikprogrammet besökte Monark.

Bilder från teknikprogrammets besök på Monark.

2019-09-20Jonas Mollberg

studiebesök  teknikprogrammet  skola-arbetsliv