Japaner på besök!

Den 29:e september 2017 åkte eleverna som läser japanska till Göteborgs universitet för att träffa utbytesstudenter från Japan.

Den 24:e november hade vi besök av de fyra japanska utbytesstudenterna. Vi började först med att eleverna fick presentera sig på japanska inom gruppen. Efter detta så spelade vi flertalet olika sällskapsspel tillsammans. Sedan gick vi till Varberg centrum och tog vi en välförtjänt fika. Eleverna tyckte att det var jättekul, spännande och mycket givande både språkligt och personligt att umgås tillsammans med dem. Några till och med utbytte kontaktuppgifter med dem och de har stor förhoppning att kunna träffas igen någonstans i Japan!

Bildgalleri

2017-11-27Jonas Mollberg

utbyte  japanska

Japaner på besök!

Den 25:e januari, 2017 hade eleverna som läser japanska ett besök av tre japanska utbytesstudenter som studerar på Göteborgs universitet.
Vi började först med att eleverna fick presentera sig på japanska inom gruppen till dessa tre utbytesstudenter. Efter detta så spelade vi flertalet olika sällskapsspel tillsammans. Sedan gick vi till Varberg centrum och tog vi en välförtjänt fika.
Eleverna tyckte att det var jättekul, spännande och mycket givande både språkligt och personligt  att umgås tillsammans med dem.

2017-02-07Jonas Mollberg

japanska  språk  universitet  utbyte

Välkomstfest på japanska

Den 30:e september åkte eleverna som läser japanska som modernt språk på PS till Göteborgs universitet för att delta i välkomstfesten till utbytesstudenterna från Japan.
I början var alla lite nervösa för att prata med japanerna på japanska, men till slut hade de så roligt! Vi hoppas nu att japanerna kan komma till vår skola för att ha mer tid med att prata med oss!

2016-10-14Jonas Mollberg

språk  japanska  utbyte