Estetkonserten 9 maj 2019.

Se alla numren från Esteterna och Naturesteternas konsert i PS aula, 9 maj 2019.

Akt 1

Akt 2

2019-05-10Jonas Mollberg

film  naturestet  musik  konsert  estetprogrammet

Estetkonsert HT 2018

2018-11-29Jonas Mollberg

film  konsert  musik  estetprogrammet

Skolavslutning 180615 i PS aula.

Klara Bjervås, Gymnasiesärskolan, Estetiska- och Naturestetiska programmet framför "En värld full av liv" vid PS skolavslutning.

2018-06-19Jonas Mollberg

film  musik  estetprogrammet  gymnasiesärskolan  naturestet  avslutning

Avslutning noterad ensemble.

En av låtarna vid avslutningen av momentet noterad ensemble i Ensemble 1-kursen på PS estet och naturestet. Årskurs ett har under året arbetat med musik fån olika tider och delar av världen.

2018-06-12Jonas Mollberg

film  musik  estetprogrammet

PS-elever nominerade i reportagetävling

Unga Reportrar är Håll Sverige Rents reportagetävling som ger elever i åk 6–9 och gymnasiet möjlighet att undersöka hållbarhetsfrågor och producera egna reportage. Flera av reportagen som skickas in publiceras i Unga Reportrars nättidning ”The Magazine” och sprids i Håll Sverige Rents många nätverk. Tävlingen består av tre kategorier och sex bidrag har nominerats i varje kategori. Kategorierna är Artiklar/Reportage, Foto och Film.

Ett av bidragen kommer från PS. Det är eleverna Melanie Johannesson, Edvin Melander, Emma Totefski och Emmy Ivarsson som ligger bakom det nominerade bidraget ”Vi är lösningen!” i film-kategorin.

2018-04-09Jonas Mollberg

film  tävling