IDROTTSPROFILER

Idrottprofiler på PS

På Peder Skrivares skola har du möjlighet att kombinera fotboll, innebandy, golf, handboll eller vindsurfing med dina vanliga studier. Med en motiverad inställning samt professionella träningsmöjligheter tar vi tillsammans din idrott ett steg till.

Vi erbjuder idrottsprofilerna PSi och NIU

PSi Fotboll, PSi innebandy, PSi vindsurfing och PSi handboll som individuellt gymnasieval riktar sig till tjejer och killar som brinner för sin idrott. En förutsättning för att en träningsgrupp startar är att det finns tillräckligt många sökande. PSi kan du söka från samtliga program.

NIU står för Nationellt godkänd idrottsutbildning och ger dig möjligheten att kombinera studier vid Peder Skrivares skola med en elitsatsning på din idrott. På Peder Skrivares skola erbjuder vi: NIU Golf, NIU innebandy och NIU vindsurfing. En förutsättning för att en träningsgrupp startar är att det finns tillräckligt många sökande.

NIU kan kombineras med följande program:

Högskoleförberedande

• Naturvetenskapsprogrammet
  • Teknikprogrammet
  • Ekonomiprogrammet
  • Samhällsvetenskapsprogrammet

Yrkesprogram

• Bygg- och anläggningsprogrammet
  • Barn- och fritidsprogrammet
  • Industritekniska programmet

PSi kan du söka från samtliga program.

Dela sidan:  2017-10-16Jonas Mollberg