info
Peder Skrivares skola använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på webbplatsen. Genom att fortsätta att använda PS webbplats - eller genom att klicka ok - godkänner du detta.
OK
pslogga
ikon

Elevrådet 2013

Elevrådet på PS

Elevrådets uppgift är att vara en länk mellan elever och lärare/rektor. Vi verkar för skolans alla elever i frågor som rör eleverna, deras verksamhet och deras utbildning. Elevernas intresse sätts alltid främst, vi för elevernas gemensamma talan i aktuella frågor.

Om det är något du som elev vill framföra så kan du kontakta elevrådet, som då för diskussionen vidare till rätt person/-er. En annan uppgift elevrådet har är att bibehålla den sammansvetsade och goda stämningen på skolan. Detta gör vi bland annat genom årliga aktiviteter som t ex spex, temadagar osv.

I elevrådet sitter representanter för alla klasser. Dessa har sedan valt en elevrådsstyrelse som arrangerar möten, sköter ekonomi, och planerar verksamheten.

Tveka inte att ta kontakt med elevrådet om du undrar över, vill diskutera eller förändra något. Vänd dig till din klassrepresentant eller e-posta styrelsen: pselevrad[snabela]gmail[punkt]com  

Vi finns också på Facebook och Twitter. 

Elevrådets styrelse 2014

Johanna Ingemarson 12NABOrdförande
Johanna Ingemarson
12NAB
Mobil: 0767-67 34 64
Mail: johanna@ingemarson.se
Moa Tennberg 12HUSAVice ordförande
Moa Tennberg
12HUSA

Sofia Warefelt 12NAAEkonomiansvarig
Sofia Warefelt
12NAA

Cecilia Haar 12ESASekreterare
Cecilia Haar
12ESA

Anton El Raai 12EEBLedamot
Anton El Raai
12EEB

 

 
Publicerad av Jonas Mollberg, 2014-06-12