info
ikon

Elevrådet 2014

Elevrådet på PS

Elevrådets uppgift är att vara en länk mellan elever och lärare/rektor. Vi verkar för skolans alla elever i frågor som rör eleverna, deras verksamhet och deras utbildning. Elevernas intresse sätts alltid främst, vi för elevernas gemensamma talan i aktuella frågor.

Om det är något du som elev vill framföra så kan du kontakta elevrådet, som då för diskussionen vidare till rätt person/-er. En annan uppgift elevrådet har är att bibehålla den sammansvetsade och goda stämningen på skolan. Detta gör vi bland annat genom årliga aktiviteter som t ex spex, temadagar osv.

I elevrådet sitter representanter för alla klasser. Dessa har sedan valt en elevrådsstyrelse som arrangerar möten, sköter ekonomi, och planerar verksamheten.

Tveka inte att ta kontakt med elevrådet om du undrar över, vill diskutera eller förändra något. Vänd dig till din klassrepresentant eller e-posta styrelsen: pselevrad[snabela]gmail[punkt]com

Vi finns också på Facebook och Twitter.

Publicerad av Jonas Mollberg, 2014-11-12