Viktiga datum 2013/2014

PÅ GYMNASIET

9-10 OKTOBER

GYMNASIEMÄSSA i Falkenberg. Information och inspiration om olika gymnasieutbildningar i Halland.

16 NOVEMBER ÖPPET HUS på PS för ungdomar, som ska söka till gymnasiet och deras föräldrar.
5 DECEMBER FRAMTIDSDAGEN på PS. Inspirationsdag om olika akademiskayrken DU kan läsa vidare till.
26 NOVEMBER  BESÖKSDAG för ungdomar som ska söka till gymnasiet.
 3 FEBRUARI  Sista dag att SÖKA TILL ÅRSKURS 1 på gymnasieprogrammen.
 14 FEBRUARI  Sista dag att göra VAL TILL HÖGRE ÅRSKURS.

5 och 12 FEBRUARI

SOMMARJOBBSJAKTEN arbetsförmedlingen och SYV ger tips på hur du gör en jobbansökan och var du hittar jobben.

EFTER GYMNASIET

16 SEPTEMBER Sista dag för ANMÄLAN TILL HÖGSKOLEPROVET den 26 oktober 2012. Anmälan via studera.nu.
26 OKTOBER Provdag för HÖGSKOLEPROVET.
15 NOVEMBER Utbildningsmässan KUNSKAP OCH FRAMTID i Göteborg. Bussbiljett för 50 kronor.
19 NOVEMBER Besöksdag på LUNDS UNIVERSITET OCH TEKNISKA HÖGSKOLA. Bussbiljett för 50 kronor.
5 MAJ DU OCH VÄRLDEN Info om vilka möjligheter EU-medborgarskapet innebär för dig som vill åka utomlands för att arbeta, studera, resa eller göra volontärtjänst i ett annat land i Europa.
15 FEBRUARI

Sista dag för ANMÄLAN TILL HÖGSKOLEPROVET den 5 april 2014. Anmälan via studera.nu.

27 FEBRUARI

Öppet Hus på  HÖGSKOLAN HALMSTAD. Gratis buss.

5 MARS Utbildningsmässa på CAMPUS VARBERG för elever i årskurs 2 och 3
 20 MARS Öppet hus på GÖTEBORGS UNIVERSITET & CHALMERS. Bussbiljett för 50 kronor.
 5 APRIL Provdag för HÖGSKOLEPROVET.

Publicerad av Britt-Marie Winroth, 2014-04-25