EU på PS

Hej!
Mitt namn är Emma Nilsson Norberg och jag arbetar som skolambassadör för EU på PS. Min uppgift är att hjälpa elever & lärare med internationella kontakter, att stödja arbetet med ett internationellt perspektiv i gymnasiekurserna samt att göra information om EU lättillgänglig.

På EU-sidorna finner du användbara länkar till myndigheter och andra informationsplatser. Du hittar en nyhetsida med ständig uppdaterat "Brysselnytt" & "Europa portalen" som sammanfattar det som står om EU i alla stora dagstidningar. För dig som vill söka bidrag till fortbildning, utbyte eller annan projektverksamhet, finner du aktuella deadlines och länkar under filken "EU-bidrag".

PS egen EU-parlamentariker

Olle LudvigssonOlle Ludvigsson (S) gör återkommande besök på vår skola för att informera om och lyfta EU-frågor. Det Olle uppskattar med besöket på skolan är att få ta del av era frågor och funderingar kring EU.
Ni är alltid välkommna att kontakta Olle för att ställa frågor och framföra åsikter.

Fakta om Olle Ludvigsson

• Socialdemokratisk europaparlamentariker sedan i juni.
  • Sitter i sysselsättningsutskottet Framgång kräver rättvisa arbetsvilkor.
  • Har under många år fått förtroendet att vara ordförande för Volvos verkstadsklubb.
  • Född den 28 oktober 1948
  • Gift med Lisbeth och har fyra i barn i åldrarna 37 - 17  år och fyra barnbarn.
  • Bor i villa på Hälsö i Göteborgs Norra skärgård.

EU på PS

Emma Nilsson Norberg Skolambassadör för EU