Macakuten
Tips på lösningar på dina Mac- eller IT-relaterade problem.

EU på PS
På EU-sidorna hittar du bl.a  länkar till myndigheter och andra användbara informationsplatser

Klara extraundervisning
KLARA är till för dig som känner för att plugga extra under dina håltimmar.

Jag arbetar på PS

Mathias Söderlund
Ämneslärare - enhet 1

Jag undervisar i filosofi och religion, samt är kontaktlärare för 12HUSA tillsammans med Caroline von Bahr. Under läsåret 2014/ 2015 arbetar jag 50 %.

16 Sept

Tisdag, 16:e september 2014,
v. 38, A-vecka
Dag, Daga
Lunchrutan v. 38
  • MÅNDAG 15/9
    Kyckling med citron & senap samt bulgur/potatis
  • TISDAG 16/9
    Korvwok med nudlar
  • ONSDAG 17/9
    Fiskgratäng med potatis
  • TORSDAG 18/9
    Köttfärslimpa med potatis och sås
  • FREDAG 19/9
    Pasta Carbonara
Med reservation för ändringar.
Fler luncher »
PS idrottsprofiler
  • Vindsurfing - på PS kan du ha vindsurfing som NIU eller Indivi-duellt val, vilket program du än väljer.
  • Innebandy - på PS kan du ha Innebandy som NIU eller Indivi-duellt val, vilket program du än väljer.
  • PSi fotboll ger dig möjlighet att kombinera fotboll med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • PSi ishockey ger dig möjlighet att kombinera ishockey med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • NIU thaiboxning ger dig möjlighet att kombinera thaiboxning med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • PSi individuell ingång ger dig möjlighet att kombinera din idrott med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.

Speciellt på PS
TeknikcollegeTeknikcollege
För dig med ett stort teknikintresse.

Vård- och omsorgscollegeVård- och omsorgscollege
Certifierat vård- och omsorgscollege.

Diplomerad gymnasieekonomDiplomerad gymnasieekonom
På Ekonomi-programmet.

Diplomerad gymnasieekonomInternationella svetsare
En framgångsfaktor för svetsindustrin.

PS internationellt

PS är en skola med många internationella kontakter. Varje år tar vi emot utbytesstudenter, besökare från andra länder eller reser själva ut i världen.

Utbytesprojekt med Amman