Macakuten
Tips på lösningar på dina Mac- eller IT-relaterade problem.

EU på PS
På EU-sidorna hittar du bl.a  länkar till myndigheter och andra användbara informationsplatser

Jag arbetar på PS

Inger Sandberg
Lärare - sektor 1

25 Juli

Fredag, 25:e juli 2014,
v. 30,
Jakob
PS idrottsprofiler
  • Vindsurfing - på PS kan du ha vindsurfing som NIU eller Indivi-duellt val, vilket program du än väljer.
  • Innebandy - på PS kan du ha Innebandy som NIU eller Indivi-duellt val, vilket program du än väljer.
  • PSi fotboll ger dig möjlighet att kombinera fotboll med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • PSi ishockey ger dig möjlighet att kombinera ishockey med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • NIU thaiboxning ger dig möjlighet att kombinera thaiboxning med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • PSi individuell ingång ger dig möjlighet att kombinera din idrott med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.

Speciellt på PS
TeknikcollegeTeknikcollege
För dig med ett stort teknikintresse.

Vård- och omsorgscollegeVård- och omsorgscollege
Certifierat vård- och omsorgscollege.

Diplomerad gymnasieekonomDiplomerad gymnasieekonom
På Ekonomi-programmet.

Diplomerad gymnasieekonomInternationella svetsare
En framgångsfaktor för svetsindustrin.

PS internationellt

PS är en skola med många internationella kontakter. Varje år tar vi emot utbytesstudenter, besökare från andra länder eller reser själva ut i världen.

Iteko Special School på PS