.
Studenten 2014
Snart är det återigen dags för studentfirande på PS.
Läs allt om Studenten

Hedda G
Hedda Gabler
Här hittar du all info om föreställningarna på Teater Halland.

Lin
Information om återlämning och utköp av elevdatorer
Ladda ner infoblad...

Macakuten
Tips på lösningar på dina Mac- eller IT-relaterade problem.

EU på PS
På EU-sidorna hittar du bl.a  länkar till myndigheter och andra användbara informationsplatser

Jag arbetar på PS

Mikael Persson
Lärare - sektor 2

Jag undervisar i historia, geografi och religion. Jag undervisar mest på det Samhällsvetenskapliga programmet (SA), är ämnesansvarig i historia samt mentor. Min arbetsplats har jag i hus 1 på andra våningen (Sektor 2).

Måndag, 21:a april 2014,
v. 17, C-vecka
Anneli, Annika
PS idrottsprofiler
  • Vindsurfing - på PS kan du ha vindsurfing som NIU eller Indivi-duellt val, vilket program du än väljer.
  • Innebandy - på PS kan du ha Innebandy som NIU eller Indivi-duellt val, vilket program du än väljer.
  • PSi fotboll ger dig möjlighet att kombinera fotboll med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • PSi ishockey ger dig möjlighet att kombinera ishockey med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • NIU thaiboxning ger dig möjlighet att kombinera thaiboxning med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.
  • PSi individuell ingång ger dig möjlighet att kombinera din idrott med vanliga studier vid Peder Skrivares skola.

Speciellt på PS
TeknikcollegeTeknikcollege
För dig med ett stort teknikintresse.

Vård- och omsorgscollegeVård- och omsorgscollege
Certifierat vård- och omsorgscollege.

Diplomerad gymnasieekonomDiplomerad gymnasieekonom
På Ekonomi-programmet

HantverksprogrammetHantverks-programmet
Unikt i Region Halland.

Diplomerad gymnasieekonomInternationella svetsare
En framgångsfaktor för svetsindustrin.

PS internationellt

PS är en skola med många internationella kontakter. Varje år tar vi emot utbytesstudenter, besökare från andra länder eller reser själva ut i världen.

Skolutbyte med Berlin